Webmaster

foto
Mijn naam is Gerben van Beek, ik woon in Barneveld en ben geboren in 1979 te Kootwijkerbroek. Ik ben getrouwd met Mirjam en samen hebben we 2 kinderen: Daan (2003) en Thirza (2006). In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam bij Konstruktiebedrijf H. van Ee BV te Barneveld. Ik was daar 3D Cad tekenaar, van vooral trappen, hekwerken en constructies en sinds 2010 verantwoordelijk voor de verkoop. Fotograferen doe ik met een Nikon D70.

foto
Daan is al helemaal enthousiast over alles wat met vliegen te maken heeft. Hij heeft al meerdere keren met de heli meegevlogen, maar ook Mirjam en Thirza vliegen graag mee.

Mocht je vragen hebben over het Heli-MMT of over de Luchtvaartsite, dan mag je altijd mailen naar gerben@lifeflight.nl.

foto
Wanneer er bijzondere momenten zijn om het Heli-MMT te fotograferen hoor ik het graag. Dan kan ik daar een verslag van maken of foto's.

Mensen vragen wel eens waarom ik een site over het Mobiel Medisch team heb. Er is jaren voor geknokt op hoog niveau om deze zorg in Nederland te krijgen. Het is bewezen dat deze specialistische zorg meerwaarde levert en dat mensenlevens daardoor gered worden.

Toch werden en worden er nog weleens vraagtekens gezet bij deze zorg. Mensen vinden het te duur of denken wanneer het geld wordt verdeeld onder de ambulancezorg dat ze dan ook deze zorg kunnen geven. Maar dit is onmogelijk!

Met 4 heliteams wordt heel Nederland gedekt, per dag worden ze diverse malen ingezet bij zware trauma's, maar ook zijn ze heel bekend met acute zorg aan kinderen. Alleen al deze ervaring kunnen lokale ambuteams niet krijgen. Bovendien brengen ze een gespecialiseerde arts ter plaatse die meer zorg kan en mag uitvoeren dan een ambulance-verpleegkundige.

Kortom zie het als een aanvulling, ik heb respect voor de ambulance hulpverlening, maar op bepaalde momenten is er extra specialistische hulp noodzakelijk en die kan het Mobiel Medisch Team verlenen. Wanneer het dierbaren van jezelf zijn, wil je ook alleen de allerbeste zorg en dan praat je niet over kosten of concurrentie.

Door middel van deze site wil ik onkunde uit de wereld helpen, informatie geven en laten zien waar het Mobiel Medisch Team voor staat!
Laatste update
LifeFlight.nl
Foto view